Een Webshop laten Bouwen

Bovenop het maken van een site, kunnen wij jouw site ook webshopfunctionaliteiten meegeven. Doordat dit redelijk complex is, wordt het beschouwd als een pakket bovenop de dienst van het bouwen van een website.

Wij gebruiken Woocommerce voor onze WordPress webshops. Hieronder geven wij wat algemene informatie over de werking van deze nuttige tool.

Woocommerce

Je webshop wordt gekoppeld aan het bestaande WordPress systeem, waardoor alle voordelen van WordPress ook van toepassing zijn op je webshop. Denk aan de perfecte basis voor zoekmachine optimalisatie, de verrijking van je shop met tal van plugins en de vlekkeloze integratie van webshop en website. 

Wij werken met WooCommerce vanwege de functionaliteit en vermogen om het systeem aan te passen aan de wensen van onze klanten.

WooCommerce is erg populair en doordat dit een breed platform is zijn er tal van koppelingen te realiseren. Je kunt hierbij denken aan het toevoegen van een betaalprovider zoals Mollie, waarmee je betalingen kunt ontvangen. Maar ook een koppeling om de bestellingen te kunnen verzenden. 

De WooCommerce webshop is heel eenvoudig te beheren. Een product wijzigen, een afbeelding toevoegen of de voorraad aanpassen is makkelijk en snel.

Eventueel kun je zelf modules, applicaties en onderdelen toevoegen. Je kunt dit ook aan ons overlaten wanneer je de garantie wilt dat dit altijd goed gebeurt.

Woocommerce in het kort

  • Eenvoudig producten toevoegen en beheren
  • Bestellingen inzien
  • Eenvoudig betalingsmogelijkheden toevoegen

(Visited 83 times, 1 visits today)