Een Website laten Maken

Op deze pagina leggen wij in een korte samenvatting uit wat er gebeurt als je een website bestelt bij 101webwinkel. Hiermee krijg je inzicht in wat wij zoal doen om jouw nieuwe website te realiseren!

Het proces in vogelvlucht

  1. Inventariseren
  2. Ontwerpen
  3. Bouwen
  4. Testen
  5. Opleveren

Inventariseren

In deze fase willen we je eerst beter leren kennen. We bespreken wat je wilt met je website. Graag willen we weten wat je visie is en wat je doelstellingen zijn. Op deze manier gaan we zoveel mogelijk informatie verzamelen zodat we een website kunnen neerzetten die jouw visie goed weergeeft.

Ontwerpen

Met alle verkregen informatie gaan wij een ontwerp maken. Wij vertalen jouw idee├źn naar online concepten in een WordPress template.

Bouwen

Als je het grafisch ontwerp goedgekeurd hebt gaan we de website verder bouwen en ontwikkelen. De websites die wij bouwen draaien op WordPress, dit is een bekende CMS waar op dit moment meer dan 30% van alle websites op draait. Het grote voordeel van een WordPress website is dat het voordelig is en wijzigingen relatief gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd.

Testen

Na het bouwen van de website moet deze ook uitvoerig getest worden. We zorgen ervoor dat alles perfect draait op elk device zoals je pc, tablet en mobiel. Je krijgt een link van deze testserver, zodat je zelf het proces mee kunt volgen en je feedback kunt geven.

Opleveren

De laatste gegevens worden gecheckt zoals hosting, algemene gegevens, e-mail. Als de website klaar is voor oplevering krijg je van ons een introductie van het Content Management Systeem, of CMS, in dit geval WordPress. Als je bijvoorbeeld een nieuw artikel wilt toevoegen of een tekst wilt wijzigen is dit eenvoudig, gratis en zelf aan te passen. 

Helemaal tevreden? Dan gaat de website live!

Je wilt doelen stellen en deze natuurlijk behalen, ook daar kunnen wij je ook bij helpen. Hierbij kun je denken aan het schrijven van SEO teksten, zoekwoorden waarmee je sneller gevonden wordt in zoekmachines en het sneller maken van je website. 

Daarnaast kunnen we SSL certificaten voor je regelen. Na het opleveren van een website is het ook belangrijk dat deze regelmatig wordt gecontroleerd op eventuele updates, dit om problemen in de website te voorkomen. Een kleine bug of conflict in een plugin of thema kan grote gevolgen hebben. De meeste van dit soort problemen ontstaan door geen of slecht onderhoud van een WordPress website.

(Visited 102 times, 1 visits today)